Samsung Smart-tévék dalszövegekkel

A Samsung Smart tévékészülékein a legújabb frissítésnek köszönhetően a zenével szinkronban megjelenő dalszövegek milliói jeleníthetők meg az Apple Music alkalmazásban. (Nyitó kép: dalolva szép az élet.)

A 2018 után megjelent Samsung Smart tévémodelleken elérhető opcióval a használók minden eddiginél könnyebben követhetik a kedvenc zenéiket és azonnal megismerhetik a legújabb szerzemények szövegét.

Az otthoni békés órák kellemes hangulatát egészítik ki a legújabb zenék a pontos dalszöveggel. A Samsung Smart-tévéit úgy alkották meg, hogy a látványos képek kiváló hangminőséggel társulnak. Az Apple Music dalszövegeivel minden dal életre kel az albumborítók alapján generált egyedi, színes, dinamikus hátterek előtt.

Az Apple Music dalszövegek néhány mozdulattal megjeleníthetők a tévékészülék képernyőjén, hogy a használók tanulmányozhassák a teljes szöveget.

Mindenki ismeri a dallamtapadás érzését, amikor nem tud elfelejteni egy szöveget, de nem tudja a dal címét. A Samsung Smart tévéken megtalálható Apple Music alkalmazással a használók rákereshetnek a dalszövegre és megtanulhatják akár az egész dalt; legyen szó egy friss slágerről vagy egy klasszikus újra felfedezéséről.

Az Apple Music alkalmazás letölthető a Samsung Smart tévé-alkalmazásboltból; a használók bejelentkezhetnek meglévő fiókjukba az Apple ID segítségével vagy új előfizetést kezdeményezhetnek a tévéjükről.

A Samsung Smart tévéhasználók három hónapig ingyen próbálhatják ki az Apple Music szolgáltatásait.