Sielő családok: Nassfeld megfizethető

Ideális gyakorlási lehetőség a legkisebbeknek, kalandpályák az ifjú síelőknek és vonzó csomagajánlatok a szülőknek, melyek garantálják a mindenkinek elérhető síelést: ez a kombináció teszi Nassfeldet a családok kedvencévé az osztrák síterepek között. A gyermekek a „Nassfeld Ski surprise“ csomagajánlattal ingyen síelhetnek, illetve szombatonként a 2011-ben született gyermekek napijegye mindössze 10 €-ba kerül.

Aki gyerekekkel indul síelni, annak érthető módon különleges igényei vannak. A síterep nagysága nem feltétlenül az első számú szempont. Karintia legnagyobb síterepe, Nassfeld mégis bebizonyítja, hogy a nagy méret és a családbarát helyszín nem egymás ellentétei. Sőt! A 110 km-es sípálya-rendszeren az utánpótlás is alaposan kitombolhatja magát. A legkisebbek a négy síiskola egyikében – köztük kettőnél magyar nyelvű síoktatáson is – biztonságos gyakorlópályákon ünnepelhetik az első csúszásukat a friss hóban. A „The Snake“ kalandpálya pedig a sípálya, kalandpark és szlalompálya legjobb kombinációja.

További extra, hogy a Watschingeralm felvonó mellett fekvő nassfeldi snowpark „Shred School“ programján a fiatalok vasárnaponként freestyle-profiktól tanulhatnak új trükköket, ráadásul ingyenesen!  A biztonságos, videós versenypályán pedig az egész család nekiereszkedhet. Az idilli hótalpas túrázás mellett további móka a hóban a szánkóparti vagy a határtalan esti síelés.

A felnövő síelő nemzedéket Nassfeld sajátosan támogatja a „Ski Surprise – gyermekek ingyen síelnek“ ajánlat akciós hetein. A 10 évesnél fiatalabb síelő gyermekek szállása, ellátása és síbérlete is ingyenes. A régió kisebb családi síterepei – mint Weißbriach, Weissensee vagy Kötschach-Mauthen – nem vesznek részt ebben az akcióban. Azonban Weißbriach síterepe egy másik akcióval csábit: a „Ski for free“ ajánlat akciós hetein a gyermekek is ingyen síelhetnek!

Mennyibe kerül a síélmény? Szombatonként a 10 évesnél kisebbeknek csak 10 euróba! Minden síelni szerető örül neki, hogy amikor néhány napra Nassfeld mellett dönt, a speciális áraknak köszönhetően elérhető és gondtalan lesz síelése.

A családi ajánlatoknak köszönhetően 10 évesnél fiatalabbak síkölcsönzése ingyenes, ha szüleik is sífelszerelést kölcsönöznek a Sölle Sportnál. Ha csak az egyik szülő kölcsönöz, akkor mellé egy gyermek sífelszerelése ingyenes 10 éves korig. Nagyobb gyermekek (15 éves korig) „Premium“ síbérlettel közép- és utószezonban napi 1 euróért kölcsönözhetnek sí- vagy snowboard felszerelést!