Viktor királynak

(Szerző: Juhász István/Újnépszabadság) Meztelen vagy, öcsém. Csak sokan nem látják. A különadód miatt háborognak a repülős cégek. Kiadtad, hogy Nagy Márton magyarázkodjék, tiltakozzék. Mi ellen, Viktorom? Te csak sunnyogsz, meccsre jársz repülővel, meg hülyíted az imádóidat. Közben a cégek átterhelik a “kiötletelt” különadóidat az emberekre.De majd ti megreguláztok mindenkit, igaz? Aztán, ha akarnak, elmennek.

Szarban vagy barátom, nagy szarban. Először is azért mert neked kell kifizetni azt a számlát, amit az ellenzéknek szántál. Pofára estél. A választásokat megnyerted. Tudhattad volna, hogy Gyurcsány egyedül nem nyerhet, mert a sok “malac” már ellenzéki oldalon is csak várta a vályút.

De nyertél, s most fizetsz pajtás. Fizetsz, mert szétloptad, lopattad az országot, adakoztál a “nyelvlógatóknak”. Mindenkivel összevesztél, akivel lehetett, elbuktad a néppártot, a szélsőjobbos haverok is tartanak már tőled. Elbuktad az uniós pénzeket, a politikai szövetségeseket mint pl. Lengyelországot. Brüsszelbe sem kéne nagyon már menni. Véded a “pátriárkát”, leszarod a magyarokat nagyívben.

(Foto: nepszava.hu)

Aztán jössz a “nagynemzeti” dumáddal, hogy rezsicsökkentés, meg árbefagyasztás. Láttad, hogy áll a forint? Nem, mi!? A tűzoltók adrenalint esznek, a tanárok a nyári szabadságot cserélik ennivalóra. Azt hiszed nagy vagy, mert kétharmadot szereztél? Szart. Lassan egyedül vagy egész Európában.

Kölcsönökben, kötvényekben gondolkozol, meg azon kit lehetne még kifosztani? Nem lesz ennek jó vége. A sors tök igazságos. Nem az ellenzék, hanem te eszed meg azt a sok szart amit csináltatok a haverjaiddal. S ez így van jól.

Tönkretettél egy országot, mentálisan és pénzügyileg is. Háborút kedvelő, pár baromarcú haverod maradt. Nem segít ezen már “sorosozás”, sem az ovisok elmebeteg védelme a műtétektől, sem a “migránsozás” Meztelen vagy öcsém, s “megszívtad”. A feketelevest már hozzák. Meg a méregpoharat selyemzsinórral. Aztán mehetsz öltözködni.

Ne feledd az sem marad egy ilyen nyitott világban titok, hogy mivel fog Putyin. Mert mindennek megvan az ára. Te ezt biztosan tudod. Ennyi volt a “gazdálkodj okosan”. Még párat dobhatsz, de aztán vége. Há,t hajrá, öcsém, hajrá…