Weisz Fanni lett az Infiniti hazai nagykövete

A Gablini Cégcsoport tagjaként, az Infiniti hazai márkaképviselete bejelentette együttműködését Weisz Fannival; az idén Fanni az Infiniti magyarországi nagykövete és arca.

 

Gáti András, az Infiniti hazai képviseletének marketing és kommunikáció igazgatója a elmondta, hogy „Hihetetlen büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Fannival dolgozhatunk 2017-ben, azt gondolom, hogy Fanni szépsége, kedvessége – de ennél még fontosabb, hogy kitartása, a munkához való hozzáállása sokunk számára példa. Törekvései a sorstársai és munkája, barátai és kapcsolata iránt felkeltette érdeklődésünket. rövid idő alatt sikerült megállapodnunk egymással – erre lehet azt mondani, hogy 'első látásra szerelem' volt a márka és Fanni között.”

Weisz Fanni az együttműködésről elmondta, hogy „alig három hete még nem gondoltam, hogy egy olyan csodálatos autót vezethetek majd, mint az Infinti márka egyik modellje. Most tanulok vezetni és egy klipforgatáson találkoztam Gáti Andrással marketing és kommunikációs igazgatóval és két gyönyörű Infinitivel. Beszélgetni kezdtünk a vőlegényemmel és Andrással – persze főleg ők „szakmáztak” – de nekem rögtön megtetszett a márka. Gyönyörű színek, elképesztő belső formavilág, elegáns megjelenés. Tudom ez így nagyon „csajos”, de egyből oda voltam mindkét modellért. Az Infiniti marketingvezetője aztán segített és pár nappal később megmutatta a Q30-ast. A vőlegényemet az győzte meg, hogy biztonságban tudhat. Minden olyan kütyüvel ellátták ezt az autót, ami nem csak nekem tetszik külsőségeiben, hanem Peti is beadta a derekát az autó belső tulajdonságai miatt. Nagyon köszönöm hogy engem választott márka nagykövetté ez a prémium brand. Izgatottan várom, hogy megszerezzem a jogosítványom és vezethessek!”

Fanni a hazai piac legkedveltebb Infiniti modelljét kapja, mely jelenleg az Infiniti Q30. Engedjék meg, hogy az alábbiakban egy rövid összefoglalás keretében bemutassuk az új autót.

Fanni az Infiniti Q30 kompakt kiscsaládi modell-t fogja használni, 1.6 turbós, 156 Le-s benzines motorral, automata váltóval, Premium Tech felszereltséggel és minden biztonsági extrával. A Q30 az EURO NCAP törésteszten kategóriája legjobbja lett, az Infiniti kiemelten fontosnak tartotta, hogy Fanni a jogosítvány megszerzését követően a lehető legnagyobb biztonságban szerezzen vezetési gyakorlatot – melyben a Q30 rendszerei, mint a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, ütközésre figyelmeztető rendszer és ráfutásgátló rendszer, a holttérfigyelő rendszer, a panoráma kamera (illetve, első-hátsó kamera is), automata parkolást támogató rendszer, adaptív tempomat is segíti és támogatja őt.

 

Gáti András elmondta, hogy „Márkánk olyan, mint Fanni. Bátran kilépünk a komfortzónánkból. Míg másoknak elég, ha egyszerűen autókat fejlesztenek, mi egy lépéssel tovább megyünk – célunk, hogy olyan autókat építsünk, amelyek az emberi teljesítőképesség határait feszegetik. Autóink fejlett technológiai megoldásai kitágítják az érzékelés határait, markáns megjelenésük sehol nem maradhat észrevétlen, kiemelkedő teljesítményük felpezsdíti vezetőjük vérét. Az Infiniti Q30 reflektorfénybe, helyezi őt a városban is – a forgalom fölé magasodó kiállásával, és drámaian elegáns, kifejező vonalvezetésével.”