Csábító DIGI-ajánlatok: VoWifi-val ingyenes

A DIGI nemrég mutatta be a 2021. január 1-jétől elérhető lakossági havidíjas tarifacsomagjait. A csomagok most bejelentett további újdonsága, hogy a VoWifi-technológiájának köszönhetően a DIGI és Invitel vezetékes és DIGIMobil irányba indított hívások ingyenesek lesznek. (A nyitó kép forrása: AdoboTech.)

A DIGI jövő januártól elérhető lakossági tarifacsomagjai (DIGIMobil Plusz, Max, valamint a kiegészítő Junior opció) forgalmidíj-mentes hívásfunkcióval egészültek ki belföldi, DIGI és Invitel vezetékes, valamint DIGIMobil irányba, ha a hívást VoWifin keresztül indítják. A VoWifi (Voice over Wifi – Wifin keresztül történő hanghívás) technológiának köszönhetően az erre alkalmas telefonokkal nyílt internet-elérésű Wifi-kapcsolattal ellátott helyeken lehet hívást kezdeményezni és fogadni.

Azaz: a kedvező havi díjú lakossági tarifacsomagok választása esetén, a VoWifi-technológián keresztül kezdeményezett DIGIMobil-, valamint a DIGI vagy az Invitel vezetékes hálózata irányába történő hívás ingyenes.

A VoWifi további előnye a gyors híváskapcsolás, zavartalan sms-küldés és -fogadás hívás közben, valamint a kitűnő hangminőség. A technológia lehetővé teszi a hanghívás és az adatforgalom egyszerre történő igénybevételét, valamint Wifi-vel ellátott helyeken a nagy lefedettség. (A VoWifi-ről bővebben itt, a technológiára alkalmas készülékek listája pedig itt.)

A DIGI-hálózat folyamatosan, hétről hétre növekszik, már 650 településen érhető el – tájékoztatta szerkesztőségünket a társaság –, emellett továbbra is célja, hogy a lehető legkedvezőbb árú, magas színvonalú technológiai szolgáltatás.