Ingyenes online kalkulátor segít a fürdő megtervezésében is

Mennyibe kerül egy fürdőszoba megépítése, vagy felújítása? Biztosan többe, mint előre terveztük – legalábbis eddig. Mostantól ugyanis egy ingyenes online tervező felülettel és árkalkulátorral bárki megtervezheti új fürdőszobáját és kiszámolhatja a pontos árat, beleértve a szakemberek munkadíját és az alapanyagok költségét is.

Ha már van elképzelésünk arról, hogy miként szeretnénk fürdőszobánkat dekorálni, felújítani, akkor már csak egy pontos pénzügyi tervet kell készítenünk. Csakhogy a felújítás és építkezés sajátos velejárója, hogy a végén mindig többe kerül, mint ahogy azt eredetileg terveztük. Sokszor – főleg az infomációhiány miatt – akár többszörösébe is.

A jó szakember megtalálása mellett mostantól segítség lehet a fix24.hu szakemberkereső-oldal, hisz új, ingyenesen használható fürdőszobakalkulátoruk segítségével a tervezett projekt teljes árát kiszámolhatjuk. A kalkulátor a helyiség méreteinek (falak hossza és magassága) megadását követően segít a különböző elemek és építőanyagok összeválogatásában, illetve a beépített kalkulátorral pontos költségvetést is készíthető: a munkadíj mellett az alapanyagokkal is számol, figyelembe véve azt is, hogy felújításról, vagy új fürdő építésről van-e szó.

A Fix24.hu az ország egyik nagy szakember-kereső honlapja: 200 szakmában, több mint 20 ezer szakember elérhető az oldalon, 70 százaléka az építőiparból jegyezte be magát a rendszerbe. A magánemberek és cégek számára is komfortos mesterember-ajánló rendszer egyik biztonsági elemét az internetes közösség ereje adja: az ajánlatkérők ugyanis véleményt mondhatnak a szakember munkájáról a Fix24 felületén.