Vivre-éknél szerdán kezdődik a fekete péntek

Nyári első black friday vásárát rendezi meg szerdától a Vivre, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs webáruháza. A nagy kedvezmények július 8-án késő délután lépnek életbe. Így egy hétig, 15-ig akár 85 százalékos engedménnyel vehetik meg kedvenc termékeiket.

Érdemes tehát tanulmányozni a kedvezményeket a vivre.hu oldalon, ahol festményektől világítótesteken, szőnyegeken, ágyneműkön át a kerti bútorokig válogathat bárki kedve szerint.

Iulian Vegheș, a Vivre marketingért felelős alelnöke tudósítónknak elmondta, hogy a nyári black Friday-re vonatkozó döntésük egyértelmű volt: az utóbbi időszakban élénk keresletet figyeltek meg a lakberendezési és dekorációs ágazatban, és a cég ezt szeretné kihasználni.

A járvány miatt kialakult szállítási korlátozások megtartásával is sikerült rövid idő alatt sok ezer terméket eljuttatniuk a Vivre-raktárakba – mondta tudósítónknak Andrei Stănescu, a Vivre kereskedelmi igazgatója.

A kampány nem csupán Magyarországon, hanem még nyolc országban (Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Cseh-, Horvát-, Lengyel- és Görögországban) is folyik, tehát ott, ahol a Vivre jelen van.